De zeugen

Chip

 

Kleur: Choco/buff/wit

Vacht: Gladhaar

Geboortedatum: 04/09/17

Ouders: Billie x Marly

Fokker: Caviacorner

 

Hallo, ik ben Chip. Ik ben heel bijzonder, want ik ben het eerste zeugje van Jill. Ik moest in het begin even wennen. Ik was net verhuisd in een nieuwe omgeving met een nieuwe eigenaar. Nu ik heb ontdekt dat Jill niks anders wilt dan mij knuffelen en goed verzorgen, is ze eigenlijk niet zo eng meer. Jill zegt altijd dat ik heel nieuwsgierig ben. Als ik iets zie of hoor, ga ik op de rand van mijn kooi staan om alles te volgen. Als ik op de arm van Jill mag, loop ik altijd naar de rand om alles goed te bekijken.

Mijn ouders zijn te vinden onder aan de pagina.


Mupke

 

Kleur: Choco/wit

Vacht: Teddy

Geboortedatum: 02/10/17

Ouders: Rocky x Angel

Fokker: Caviacorner

 

Hallo, ik ben Mupke. Ik zit samen met Chip in een kooi, erg gezellig samen. Hoewel Chip heel nieuwsgierig is en alles wilt zien, wacht ik het allemaal even af. Ook ik ben natuurlijk erg lief. Chip vindt het leuk om alles te bekijken maar ik vindt het toch nog maar eng. Jill zegt altijd dat ik het goed doe maar ik moet nog wel erg wennen. Chip is mijn grote vriendin die altijd voorop gaat!

Mijn ouders zijn te vinden onder aan de pagina. 

Balou

 

Kleur: Choco/cremé/wit

Vacht: Gladhaar kruin

Geboortedatum: 10/08/18

Ouders: Donny x Mupke

Fokker: Caviacorner

Hallo, ik ben Balou. Ik woon bij Jill in de woonkamer en heb een mooie ren tot mijn beschikking. Ik hoorde Jill tegen verschillende zeggen dat het de planning is dat ik in het voorjaar een vriendinnetje erbij krijg, ik ben erg benieuwd. Dit wordt hopelijk een dochter van Chip. Ik ben nog erg verlegen maar ook heel erg nieuwsgierig. Als er iemand binnenkomt die ik niet (goed) ken dan duik ik in een hoekje maar stiekem kom ik toch even tussendoor kijken.

Mijn ouders zijn te vinden onder aan de pagina. 

 

Ik ben Billy, de vader van Chip!

 

Ik ben Marly, de moeder van Chip!

 

Ik ben Rocky, de vader van Mupke!

 

Ik ben Angel, de moeder van Mupke!

 

Ik ben Donny, de vader van Balou!

 

Ik ben Mupke, de moeder van Balou!

Maak een Gratis Website met JouwWeb